Services

Alles wat nodig is voor een goed werkende website

I am OK Bedrijvenserver maakt gebruik van die technieken die er voor zorgen dat je website optimaal gebruikt kan worden.


Domeinnaam

Je domeinnaam kan door mij geregeld worden. Verhuizing van je domeinnaam of website is ook geen probleem. Jij blijft eigenaar van je domeinnaam.

Hosting

De website komt bij voorkeur op mijn eigen server te staan. Hierbij krijg je de beheertool cPanel. Dat is een grafische beheertool voor het beheren van je webhosting account. De mogelijkheden zijn zeer divers en vereisen geen programmeerkennis.

Hulp nodig

Je mailt of belt mij en ik ga zo snel mogelijk aan de gang en los het op! Bij grote internetbedrijven heb je soms een 24 uurs dienst. Dat heb ik niet. (Maar hoe vaak wordt dat echt waar gemaakt?)

Geen maandelijkse kosten

Bij mij geen maandelijkse kosten. Je betaald voor het maken van je website en daarna alleen een jaarlijks bedrag voor de hosting.

E-mail

Je krijgt bijna onbeperkte email mogelijkheden. De e-mailadressen maak je zelf aan of je laat dat door mij doen. Op mijn server maak ik gebruik van email instellingen waardoor je veilig en zeker kunt mailen.

Google Analytics

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Het is een optie dit wel/niet te gebruiken.

Veilige website

Je website heeft standaard https wat zichtbaar is met een groen slotje

SEO

De term SEO staat voor “Search Engine Optimization” in gewoon Nederlands “Zoekmachine optimalisatie”. SEO wordt door mij gebruikt. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Aanpassingen aan de website

Je krijgt de beschikking over een beheerpannel voor je website waarin je zelf aanpassingen kunt doen. Hierbij wil ik je altijd op weg helpen. Je kunt het ook aan mij uitbesteden.

Prijsindicatie tabel

Hier een indicatie van de kosten. Maar neem hierover altijd contact met mij op. Je zult eerst een op maat gemaakte offerte te zien krijgen!

Basic
€39999
Custom Design
3 pagina's
Basic SEO
Contact Formulier
3 uur support
Standard
€59999
Keuze uit Templates
5 to 10 Pagina's
Basic SEO
Contact Formulier
3 uur support
Inclusief extra pluginns (bv. agenda, fotogallerij, downloads)
Premium
€89999
Keuze uit Templates
Volledig naar jouw smaak aan ta passen
Unlimited Pages
Advanced SEO
Contact Formulier
6 uur support
Inclusief extra pluginns (bv. agenda, fotogallerij, downloads)